Gode forslag til julehygge med dine børn

Julen er på mange måder børnenes fest, og for det meste kan julen være højtiden der er mest egnet til børn, da julehygge, småkager og pynt samt julefilm kan være med til at skabe den gode stemning og rette julehygge sammen med familie og venner. Dog kan det være svært som familie at finde nok tid til kun børnenes julehygge, da andre arrangementer og sager kan fylde i den travle juletid. Derfor kan det være en god ide at planlægge i god tid af hvad du kan lave med dine børn.

Julehygge med børnene

En ide kunne være at tage en tur på kælkebakken, hvis der sner kan det være en god ide at udnytte det med familien og tage på tur, derefter kan I hygge jer med varm kakao og flødeskum og eventuelt klippe julepynt, sådan en stille og rolig juledag, kan også være utrolig mindefuld for dig og dine børn. En anden ide kunne være at pynte juletræet sammen, og også lave julemad. I kunne også lave æbleskiver og hygge jer med julehistorier for børn. I kunne også lave en lille snemand eller lave et kagehus. Disse aktiviteter er også klassiske måder at være en del af julehyggen. Et julekagehus er en tidkrævende og hyggelig aktivitet som børnene kan hygge sig med i lang tid, også kan det selvfølgelig stå til pynt i hjemmet, når I er færdige.

Lav jeres egen julegave

I kan også selv lave hjemmelavede julegaver til andre i familien, så børnene selv kan skabe og kreere den helt rette gave til bedsteforældrene. Dette vil være en god I kunne male sten eller male en flot tegning, I kunne også lave julepynt som julegave. Alle disse eksempler kan være med til at gøre børnene glade for at de kan være med til noget stort.

Skriv et svar